Om HRP

HRP (HR Prosjekt AS) er landsdekkende leverandør av prosjektledelse, utredning og analyse, rådgiving og arkitekttjenester. Vi tar ledelsen i komplekse prosjekter fra tidlig fase til ferdig bygget.

HRP  har siden etableringen på Hønefoss i 2005 vokst fra 3 til nærmere 400 ansatte og er i dag Norges ledende leverandør av konsulenttjenester innen bygg & anlegg og sikkerhetsrådgivning.

HRP er en av Norges viktigste samfunnsbyggere, og leverer i dag prosjektadministrative tjenester til både offentlige og private aktører. I 2017 ble HRP kåret til Gaselle for 8. året på rad. I løpet av våre 15 år i bransjen har vi høstet solid erfaring med gode resultater. Eiere i HRP er Broviken AB, gründeren Helge Rustand og ledere i selskapet.

Vår visjon er å bli Norges viktigste samfunnsbygger. Som en samfunnsbygger har vi sterk lokal tilstedeværelse over hele Norge, og er en hovedleverandør av prosjektadministrative tjenester til alle typer formålsbygg i norske kommuner. Dette samtidig som vi samarbeider tett med flere norske eiendomsutviklere og entreprenører.

HRP har hovedkontor i Bjørvika i Oslo – og regionkontorer i hele Norge. Vi går gjerne nye veier for å sikre de beste løsningene for våre oppdragsgivere. For oss er det viktig å kunne tilby faglig sterke team som kan jobbe med prosjekter fra tidlig utredningsfase, og lede prosjektene gjennom alle faser.

Vår Visjon

HR Prosjekt AS – Norges viktigste samfunnsbygger innen bygg og infrastruktur. For å kunne levere som norsk samfunnsbygger, må vi ligge i forkant og kontinuerlig forbedre oss. Vi får verdifull erfaring gjennom vårt arbeid i spennende prosjekter.

Erfaringen tar vi med oss videre – vi arbeider i team og deler kunnskap.

Vår kunder