Aktuelt

Signert: Avtale om prosjektledelse i Innovasjon Norges bygg i Akersgata 13/15 er underskrevet. Fra venstre juridisk direktør Bjørn Olav Olsen og direktør for anskaffelser, eiendom og servicetjenester Beatrice Pignatel, prosjektsjef Morten Nagy og prosjektdirektør Ingrid Gåsvik Eklund fra HRP.

HRP signerte med Innovasjon Norge

Innovasjon Norges skal igangsette et forprosjekt for å se på mulighetene for å utvikle hovedkontoret i Akersgata 13/15. HR Prosjekt er kontrahert som prosjektleder for oppdraget.

 

- Vi har behov for en profesjonell prosjektledelse innen eiendomsutvikling som kan håndtere alle faser av et slikt prosjekt. Vi er foreløpig helt i startfasen, men ser for oss et hovedkontor som representerer fremtidens Innovasjon Norge, sier direktør for anskaffelser, eiendom og servicetjenester Beatrice Pignatel.

Bygget i Akersgata 13/15 sto ferdig i 1982, og har 7 400 kvadratmeter med kontorer. Byggets utforming tilsier at lokalene har spennende utviklingsmuligheter.

- Vi kommer inn helt i tidlig fase på prosjektet hvor vi i samhandling med Innovasjon Norge skal lede arbeidet med å etablerer de løsningene som best dekker behovene til hovedkontoret. At vi er med så tidlig, gjør dette prosjektet ekstra spennende, sier prosjektsjef i HRP, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Se våre kontorer