Aktuelt

NY: Lasse Alexandersen (t.v.) er ny Direktør for Samferdsel i HRP, og går inn i lederteam sammen med Erlend Eggum, Direktør for Infrastruktur.

Ny direktør for avd. Samferdsel

Lasse Alexandersen er ansatt som direktør for Avdeling Samferdsel i HR Prosjekt AS i Oslo.- Vi er fornøyd med at vi har fått Alexandersen med på laget, da dette er nok et skritt i å styrke vår satsing på prosjekt- og kontraktsrådgiving innen store samferdselsprosjekter, sier direktør for Infrastruktur i HRP, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Alexandersen har 15 års erfaring innen kontrakter og forhandlinger, hovedsakelig fra olje og gass, og har blant annet tidligere vært Daglig Leder for Industri Consult AS.
- Jeg ser dette som en veldig spennende utfordring i en riktig bransje, spesielt når man ser på hvilke investeringer som skal gjøres innenfor samferdsel & infrastruktur.
Håper å kunne ta med meg erfaringen fra EPC kontrakter fra olje og gass inn i det
offentlige og videreutvikle og styrke dette fagfeltet i HRP. Vi skal jobbe for at HRP skal være en foretrukket leverandør av rådgivertjenester til de store samferdselsprosjektene som kommer i tiden fremover.
HRP har et uttalt mål om være en betydelig aktør innenfor rådgivningssektoren innen
samferdsel og infrastruktur og en visjon om å være en viktig samfunnsbygger. Dette er en reise jeg ønsker å være med på, sier Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Se våre kontorer