Aktuelt

Bent Høie åpnet Ullerud helsebygg

Helse- og omsorgsminister Bent Høie sto onsdag 6. juni for offisiell åpning av  Ullerud helsebygg.

Ullerud Helsebygg i Frogn kommune er på fire etasjer og har et bruttoareal på 12.000 kvadratmeter, med parkering i underetasjen og en inntrukket teknisk femte etasje på toppen. Det L-formede bygget ligger i tilknytning til det eksisterende sykehjemmet, og skal knyttes til dette i første etasje, i underetasjen og på systemnivå med felles teknisk anlegg. Med de 108 nye sykehjemsplassene vil det bli totalt 160 sykehjemsplasser ved Ullerudtjernet nordøst for Drøbak sentrum.

Helsebygget blir bygget i massivtre fordi dette alternativet var best på pris og miljø. Bygget er sertifiseres etter BREEAM - NOR standarden i kategorien «VERY GOOD».

 

HR Prosjekt As har bidratt med prosjekt- og byggeledelse, samt at vi skal følge opp prøvedriften som går over en periode på 1 år. (Frem til 26.04.2018). 

 

Nytt helsebygg åpnet. F.v Bjørn Nordvik (Eiendomssjef i Frogn kommune), Ane Nordskar (Leder Ullerud Helsebygg og for helse i Frogn kommune), Jongeir Gran Haugen (Prosjektleder HR Prosjekt As) og meg (Teknisk Prosjektleder og ITB-rådgiver)

Nytt helsebygg: F.v. Bjørn Nordvik (Eiendomssjef i Frogn kommune), Ane Nordskar (Leder Ullerud Helsebygg og for helse i Frogn kommune), Jongeir Gran Haugen (Prosjektleder HR Prosjekt As) og Asle Kosbergløkk (Teknisk Prosjektleder og ITB-rådgiver) 

Se video fra Ullerud Helsebygg:  Klik her

 

Se våre kontorer