Aktuelt

HR Prosjekt er med når Gran kommune ruster opp for fremtiden

Vår prosjektleder Odd T. Olafsen fronter vårt arbeid i Gran kommune i bygg.no.

På bygg.no kan man lese at Gran kommune ruster opp for fremtiden - med transformasjonen av Brandbu skole. Skolen er nå på hele 5000 kvm. HR Prosjekt AS har prosjektledelsen, ved Odd Thomas Olafsen.  Bygget blir ny barneskole for tre tidligere skolekretser – Fagerlund, Bjørklund og Solvang – og Olafsen sier til bygg.no at elevene får god plass.

– Skolen er bygd for 420 elever, så inntil videre har de overkapasitet. Hensikten med utbyggingen er jo at de skal ha plass til flere elever. I prosjektet er det også lagt til rette for et nytt byggetrinn med fire nye klasserom når det blir større behov i fremtiden, sier han.

Olafsen sier byggeprosjektet er et resultat av en lang prosess med kommunen, som han selv har vært involvert i siden begynnelsen.

– Målet har vært å slå sammen tre mindre skoler til en stor. Lokaliseringsprosessen startet sommeren 2013, så det har vært en lang og grundig forprosess. Vi skrev kontrakt for barneskolen i desember 2014, og så har byggingen pågått gjennom 2015. Bygget har vært så å si ferdig siden påske, sier han.

Les hele saken og se bilder på bygg.no

Se våre kontorer