Aktuelt

HR Prosjekt AS har bidratt til økt rettssikkerhet

I dag (6. september) møter finansminister Siv Jensen til den offisielle åpningen av den nye landsdekkende skatteklagenemda i Stavanger. HR Prosjekt AS har hatt sentral rolle i prosjektet.

Høsten 2015 gav Skattedireoktoratet HR Prosjekts prosjektleder Torbjørn Torgersen ansvaret for å gjennomføre et oppdrag som skulle øke rettsikkerhet i forbindelse med klagebehandling til skatteklagenemnda.

Ordningen ble vedtatt i Stortinget i desember 2014, og skatteetaten fikk da i oppdrag om å utføre oppdraget.

HR Prosjekt AS har vært underleverandør i Eworks rammeavtale med Skattedirektoratet.

I dag (6. september) er det klart for offisiell åpning av den nye landsdekkende skatteklagenemda i Stavanger. Til åpningen stiller finansminister Siv Jensen, inviterte gjester fra Stortinget, lokalpolitikere, ledelsen i skattedirektoratet og nyansatte i sekretariatet for skatteklagenemda.

Den nye nemndsordningen innebærer at skattekontorene sender videre sine skatteklager til ett sekretariat som saksbehandler klagene fra hele landet og sender dem til utvalgte nemndsmedlemmer oppnevnt av Finansdepartementet for endelig vedtak.

Prosjektet har blant annet etablert kontorer i Stavanger med administrative og tekniske løsninger, ansatt 40 medarbeider, utarbeidet nye rutiner for skatteetaten og utviklet en elektronisk saksbehandlingsportal for saksbehandlingen.

HR Prosjekt AS har levert på tid, kvalitet og godt innenfor budsjett.

Se våre kontorer