Aktuelt

Julen 2017 var den første da skientusiaster kunne feriere på SkiStar Lodge Hemsedal Suites. HRP’s Ingar Dalen har vært ansvarlig arkitekt for prosjektet.

Det er klart for byggestart for Statsbyggs første Digibygg. Statens Vegvesens Sambrukstasjon på Gol, utformet av HRP’s Ingar Dalen.

Nok et HRP oppdrag er i havn. Museumsbygg Herdla fort hadde offisiell åpning onsdag 30. august. Nybygget har tilknytning til eksisterende museumsbygg, også kjent som Gul 16.

HR Prosjekt er tildelt en ny rammeavtale med Bybanen i Bergen. Avtalen omfatter rådgivning innen blant annet prosjektledelse, byggeledelse og prosjektering. Rammeavtalen har en varighet på 7 år.

HR Prosjekt inngår en ny rammeavtale med Bane Nor. Avtalen omfatter innleie av prosjektledelse, prosjekteringsledelse og byggeledelse.

I tor år har den viktige gjennomfartsåren Dybdahls veg vært stengt for privatbiler. Når er HRP prosjektet for Trondheim kommune åpnet igjen. I stedet for bøter ble det blomster fra ordfører Rita Otervik for de som kjørte nyveien først der mandag morgen.

HR Prosjekt har vært etablert i Nord-Norge i drøyt år, og har har en fantastisk utvikling og vest i denne perioden. Regionen har hovedkontor i Troms, men har avdelingskontrer i Bodø, Narvik og Harstad.

– Spennende prosjekt som underbygger HRP AS sin målsetning om å bli en markant aktør innenfor analyse og utredning, forteller Kjell Ove Kalhagen leder for Strategisk rådgivning og analyse.

– Grundige vurderinger bak hver avgjørelse vil gi Buvik skole en god bruksverdi lenge etter at byggeprosjektet er avsluttet, sier kommunens prosjektleder fra HR Prosjekt AS Stine Halleraker.

Her kan du klikke for å se en video om risikovurdering, hvor blant annet Kjell Esben Haug fra HRP sluser oss gjennom en rekke tema som sikkerhetsutstyr, rutiner, og avviksrapportering.

Se våre kontorer