toppbilde

Har du kontroll på byggekostnadene? HRP søker kalkylemedarbeider

Hvem er du?

Du er en trivelig kollega som jobber effektivt både selvstendig og i team. Du har god forståelse for både tall, byggeprosesser og byggemetoder. Du ønsker å bidra til kostnadsoptimale prosjekter. Du tør å utfordre prosjektene på løsninger og økonomi, og opptrer som en god rådgiver.

 

HRP tilbyr:  

I likhet med mange andre har HRP faste ansatte, moderne lokaler, og konkurransedyktige betingelser.

Så hvorfor velge HRP? HRP er i kraftig vekst og dine muligheter for faglig utvikling er store. Medarbeidertilfredshet er svært viktig for å holde på våre ansatte over tid. HRP jobber systematisk med medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljø gjennom systemet Great Place To Work. HRP er opptatt av at våre ansatte har god balanse mellom arbeid og fritid. HRP tilbyr også gode pensjons og forsikringsordninger.

HRP tilbyr sosiale aktiviteter som hytteturer, langrenn, fotball, løping, middager etc. Lunsjen spises med trivelige kollegaer i en svært god kantine.

 

Kvalifikasjoner:

Vi ser etter erfarne medarbeidere med erfaring fra bygg, anlegg eller eiendom, men holder også døren åpen for mindre erfarne og nyutdannede som ønsker å utvikle seg. Utdanningsbakgrunn er trolig en form for høyere utdanning innen ingeniørfag eller arkitektur. Erfaring med kalkyleverktøyet ISY Calcus er en fordel, men ikke et krav.

Den viktigste kvalifikasjonen vi ser etter er et faglig engasjement og ønsker om å utvikle både deg selv og dine kollegaer. Arbeidsspråket i HRP er norsk, og det må du beherske flytende skriftlig og muntlig.

Vi skreddersyr stillingen etter din bakgrunn.

Søknadsfrist

Snarest

Kontor

Oslo

Bransje

Bygg og anlegg

Stillingstittel

Rådgiver kalkyle

Stillingsfunksjon

Rådgiver

Tiltredelse

Snarlig eller etter avtale